LUPI Munkavédelem

Koronavírus - Változások az üzletmenetben

2020. március 22. 19:55 - lupibt

 

coronah.png

Tisztelt Partnereink! 

A járványhelyzet miatt több változást is kénytelenek voltunk bevezetni. Ezen intézkedések mindannyiunk megszokott üzletmenetét felborítja, viszont jelenleg nincs más választásunk.

A személyes áruátvétel lehetősége a fertőzésveszély miatt átmenetileg felfüggesztésre került beszállítóinknál, így mi is futárszolgálattal kapjuk meg a megrendeléseket, mely sajnos plusz terhet ró ránk, és közvetetten a partnereinkre is. Ennek következtében a másnapi csomagfeladást - amíg ez a helyzet tart - nem tudjuk vállalni. Rendeléseiket igyekszünk a lehető leghamarabb visszaigazolni, de a bejövő rendelések extrém magas száma miatt lassabban haladunk a megszokottnál. Expressz, illetve soron kívüli rendelésre jelen helyzetben nincs lehetőség. 

Az általunk vállalható szállítási idő 3-5 munkanap, azonban igyekszünk teljes körű tájékoztatást adni partnereinknek, hogy mikorra várható a rendelés teljesítése. Az általunk küldött automata visszaigazolás még nem jelenti a rendelés feldolgozását! Amennyiben rendeléssel kapcsolatos kérdése van, kérjük érdeklődjön a telefonos elérhetőségeinken.

Csomagjainkat továbbra is a GLS szállítja.
Állásfoglalásuk szerint nincsenek fennakadások a csomagok továbbításában, azonban ha esetlegesen vírusfertőzést mutatnak ki bármely depójukban, azt a depót átmeneti karantén alá vonják, de a szortírozási feladatokat átveszi egy másik depó, mely maximum is csak késedelmet okozhat. Jelen cikk megjelenéséig ilyen intézkedésre nem volt szükség.

Kérjük, hogy ezekben a nehéz időkben lehetőség szerint kerüljük a személyes átvételt, azonban - ha nincs más lehetőség - továbbra is várjuk Önöket telephelyünkön, viszont csak és kizárólag érintkezés nélkül.

A saját autós kiszállításra csak előzetes egyeztetés után van lehetőség.

A pormaszkjaink, valamint a gumikesztyűk, overallok, félálarcok, és az egyszer használatos termékeink átmenetileg ELFOGYTAK.

Az akár tízszeres áron kínált munkavédelmi eszközök kereskedelméhez pedig továbbra sem adjuk a nevünket. Célunk a tisztességes üzletmenet. Több tisztességtelen megkeresés érkezett az elmúlt időkben, hogy a piaci átlagár többszöröséért vásároljunk meg bizonyos termékeket, majd adjuk azt tovább, hiszen most bármit el lehet adni. A válaszunk NEM! Kérjük ilyennel meg se keressenek bennünket!

Megértésüket köszönjük!
Vigyázzunk egymásra!

Lupi Bt.

 

 

Elérhetőségeink:

Kirner Gusztáv, ügyvezető
+36308324760
kirner.gusztav[kukac]lupibt.hu

Kirner Balázs, kereskedelmi vezető
+36302344541
kirner.balazs[kukac]lupibt.hu

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lupibt.blog.hu/api/trackback/id/tr315545338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olcsójános 2020.03.29. 00:55:24

Kedves Lupi Bt.!

Én is mindenhol FFP3-as maszkot keresek, bolti szinten természetesen sehol nincs hetek óta, hanem egy hónapja, de ez most mindegy. Csak az utolsó bejegyzés miatt írom ezt a megjegyzést. Minden tiszteletem az ilyen kereskedőké, akik egy ilyen helyzetben nem "szerencsétlen" emberek lehúzásából akarnak nagy pénzt csinálni. Az összes gusztustalan haszonlesőnek meg üzenem, hogy szarjatok sünt! Nézzetek magatokba, álljatok a tükör elé és köpjétek szembe magatokat!
süti beállítások módosítása