LUPI Munkavédelem

Ünnepi nyitva tartásunk 2018.

2018. december 07. 12:03 - lupibt

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk minden partnerünknek!

December 21. és január 7. között mi is elmegyünk egy kicsit pihenni, így csak az alábbi napokon lesz kiszállítás, és csomagfeladás:

December 27., csütörtök.
(Rendelés leadási határidő: December 26., 11:00)

Január 3., csütörtök.
(Rendelés leadási határidő: Január 2. 11:00)


Megértésüket köszönjük!

Szólj hozzá!

Lupi Bt. Telephely - Címváltozás

2018. november 21. 00:47 - lupibt

Tisztelt Partnereink!
Rég nem jelentkeztünk, viszont most fontos közleményünk van:
Önkormányzatunk úgy döntött, hogy átszámozza Tárnokon, a Dózsa György utat. Ennek megfelelően házszámunk a korábbi 49.-ről, 93.-ra változik. Földrajzilag természetesen maradunk a korábbi helyünkön, csak és kizárólag telephelyünk házszáma változik. Ma vettük kézhez a határozatot, ami két héten belül jogerőre emelkedik, így a továbbiakban az új házszámon leszünk megtalálhatóak. Kérjük a küldeményeket, díjbekérőket, és számlákat az új házszámra szíveskedjenek címezni.

LUPI Bt.
2461 Tárnok, Dózsa György út 93.

Üdvözlettel,
LUPI Munkavédelem

VISSZA A WEBSHOPBA

Szólj hozzá!

SZABADSÁG - 2018

2018. július 30. 12:18 - lupibt

Kedves Partnereink!

2018. augusztus 17. és szeptember 10. között Balázs szabadságon lesz. Természetesen ez idő alatt sem zárunk be teljesen.

Átmeneti késedelem előfordulhat az árutovábbításban, ezért megkérünk mindenkit, főként végfelhasználó partnereinket, hogy a megrendeléseiket a megszokottnál előbb adják le felénk.

A saját autós kiszállítás a szabadság alatt heti egy alkalomra változik. Bármely más sürgős esetben GLS futárral tudjuk biztosítani a szállítást.

Személyes átvétel a korábbiak szerint előzetes egyeztetést követően, csak munkaidőben.

A szabadságolás ideje alatt kérjük a telefonos kapcsolattartást részesítsék előnyben!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Lupi Bt.

pexels-photo-457882.jpeg

Elérhetőségek a szabadság alatt:

10:00 - 17:00 óra között

Kirner Gusztáv

(30) 832-4760

kirner.gusztav(kukac)lupibt.hu

Árajánlatkérés:
ajanlatkeres(kukac)lupibt.hu

Szólj hozzá!

Civilek jóvoltából kaptak új bakancsokat az érdi mentők

2018. április 16. 20:52 - lupibt

Az Érdi Mentőállomás dolgozói számára szervezett gyűjtés sikerrel zárult, pénteken lehetőségünk volt átadni a 25 pár munkavédelmi bakancsot.


Alábbiakban azok névsora akik a felhívásunkra reagálva támogatták az akciót (abc sorrendben):
Bán Beatrix
BC-Cars Kft. http://bccars.hu/
Beke Péter László
Biberika János
Euro Quality Kft. http://www.euroquality.hu/
GuardTech Hungary Kft. http://www.guardtech.hu/
LUPI Bt. https://lupibt.hu/
Magyar Éva
Moni-Kont Plusz Kft. http://www.monikont.hu/
Palánta Tanoda http://www.palantatanoda.hu/
R. József
Somogyi László és Somogyiné
Szalai Nikolett
Szanyi Nikoletta Erika
Szolnoki Gábor Károly
Tárnoki Katlan Zumbacsapata http://katlan.eu/
Varga Tünde
Velkei Zsuzsanna
Vizvári Pál Ferencné

Köszönjük a részvételüket, és további köszönetünket fejezzük ki az "Aki időt nyer, életet nyer" Alapítványnak a technikai lebonyolításért!

Az eseményről több média is tudósított:
http://erdmost.hu/…/civilek-jovoltabol-kaptak-uj-bakancsok…/
http://tarnokhir.hu/…/civilek-jovoltabol-kaptak-uj-bakancs…/

30712753_1894475097250530_6541542200365285376_n.jpg

Szólj hozzá!

A fényvédelem fontosságáról - PLUM Suncream

2018. március 27. 18:42 - lupibt

solcremer_grp.png

Hamarosan itt a jó idő. A Napot mindenki szereti. Jót tesz a közérzetnek, mozgásba hoz, lehetővé teszi a szervezet számára a D-vitamin előállítását, amely nélkülözhetetlen a kalcium-felszívódáshoz, hozzájárul a melatonin nevű hormon szekréciójához, amely az alvásért és közérzetért felelős. Ezek tehát a Nap pozitív oldalai.


A felelőtlen napozás azonban súlyos problémák okozója is lehet.

A közvetlen napsugárzásnak számos káros hatása van a bőrre és az egészségre. A felelős magatartás ma már megköveteli a hatékony fényvédelmet a sugárzás mértékének és a bőr típusának megfelelően. A gyermekek bőrének védelme különös odafigyelést igényel, csakúgy mint a károsodott és sérült bőr, ami könnyen leéghet a Napon.

A kellemetlen hatások kivédésére illetve a napozás közbeni kockázatok csökkentésére megfelelő termékünk a Plum SPF 15 és 30 fényvédő krém.Nem illatosított, parabén és szinezékmentes, vízálló napvédő krém mely véd a nap UVA és UVB sugaraitól. Könnyen használható, gyorsan felszívódik, és ápolja a bőrt. Április 3.-tól raktárról elérhető!

Anyajegyeink nem csak a biológia ujjlenyomatai, de veszélyforrásként is szolgálhatnak. Nagyon fontos, hogy már kiskorban hozzászoktassuk gyermekeinket a fényvédő termékek használatához. Bőrünk nem felejt, minden gyermekkori leégés növeli a bőrrák kockázatát. Napozzon felelősségteljesen és ellenőriztesse anyajegyeit rendszeresen. /f:nlcafe/

Szólj hozzá!

A munkavédelem területei

2018. március 22. 11:59 - lupibt

accidentwork.jpg

A munkavédelemnek két területe van: a munkabiztonság és a foglalkozás
egészségügy.

A munkabiztonság a munkakörülmények és a munkavégzés szabályait határozza meg, ill. ezek betartását ellenőrzi. Feladata a balesetek megelőzése, a bekövetkezett balesetek kivizsgálása, intézkedések, hogy a
baleset ne ismétlődhessen meg. A munkabiztonság a balesetek megelőzésére olyan munkakörülményeket alakít ki, amelyek kiküszöbölik a veszélyforrásokat, ill. megóvják azoktól a dolgozókat.

Veszélyforrás a munkavégzés során (vagy azzal összefüggésben) jelentkező minden olyan dolog, amely a munkát végző vagy a munkavégzés hatókörében (környezetében) tartózkodó személyre veszélyt vagy ártalmat jelenthet.

Három csoportba soroljuk őket:

A fizikai veszélyforrások közül a leggyakoribbak:
- a munkaeszközök (pl. szerszámok), a szállító-, anyagmozgató eszközök (pl. targonca, daru) mozgása, ill. a termékek és az anyagok mozgása (pl. daruról leszakadó teher)
- a szerkezetek egyensúlyának megbomlása (pl. anyag, termék lerakása, leemelése miatt megbillenő tartó, rosszul támasztott létra);
- csúszós felületek (pl. olajos padló);
- éles, sorján, egyenetlen felületek, szélek és sarkok;
- a tárgyak hőmérséklete (pl. izzó kovácsdarab, edzéshez használatos szárazjég);
- magasság, mélység (pl. leeshetünk vagy a fejünkre hullhat valami);
- a levegő nyomása (pl. keszonban), hőmérséklete, áramlása (pl. huzatos munkahely);
- a zaj és a rezgés;
- nem megfelelő világítás;
- az áramütés veszélye;
- a poros levegő.

A veszélyes anyag többek között lehet:
- robbanó, robbanó keveréket alkotó;
- gyúlékony;
- mérgező;
- maró (pl. sav, lúg);
- fertőző;
- egyéb, egészségre káros anyag (pl. sugárzó).

A biológiai veszélyforrások közül a legfontosabbak:
- mikroorganizmusok és anyagcseretermékük (pl. baktériumok, gombák);
- makroorganizmusok (növények, állatok);
- fiziológiai, idegrendszeri és pszichés igénybevételek (pl. monoton munka).

Aki nem tartja be a munkavédelmi szabályokat, a gépet, berendezést, szerszámot nem rendeltetésszerűen használja, vakmerő kockázatot vállal (vagy vállaltatnak vele).


A kockázat nem a munkavégzés velejárója!

A dolgozó nem köteles teljesíteni az olyan utasítást, amelynek végrehajtása  munkavédelmi szabályba ütközik (pl. nincs meg a szükséges védőfelszerelés).

Meg kell tagadnia a munkavégzést, ha annak teljesítése a saját vagy más személy életét, testi épségét vagy egészségét közvetlenül és súlyosan veszélyeztetné. A munkabiztonság célja, hogy a munkát végző ne kerüljön közvetlen kapcsolatba a veszélyforrásokkal, ill. ne tartózkodjon a veszélyes térben. Sajnos a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is bekövetkezhet olyan működési zavar vagy személyi mulasztás, amely balesetet okoz.

A munkabiztonság feladata a megtörtént balesetek elemzése és a szükséges intézkedések meghozatala hasonló balesetek megelőzése érdekében.

A munkabiztonság a munkaeszközzel, géppel, berendezéssel foglalkozik, a foglalkozás-egészségügy a munkát végző emberrel, az őt érő hatásokkal.

Legközelebbi cikkünkben a munkahelyi balesetekről, fogunk írni.
Szép napot, köszönjük a figyelmet! 

Szólj hozzá!

Az MGYOSZ bemutatja: Munkavédelem helyesen (Építkezés)

2018. március 21. 09:22 - lupibt

Szabó Győző közreműködésével készült az a két animációs oktatófilm, melyet a napokban mutatott be az MGYOSZ az egészséges munkavállalókért és a biztonságos munkahelyekért indított nemzetközi projekt keretében. Az építőipar és a szállítás-raktározás leggyakoribb balesetveszélyes példáinak felvázolásán keresztül a rövidfilmek célja, hogy -- szórakoztató, egyúttal elgondolkodtató formában -- mind a munkáltatók, mind a munkavállalók figyelmét felhívják a balesetek elkerülésének módjaira, azaz a munkahelyi biztonság alapelveire.

Szólj hozzá!

Megérkeztek a PLUM adagolórendszerek

2018. március 20. 21:53 - lupibt

A közelmúltban partnereink számos alkalommal szembesültek azzal, hogy a megrendelt plum utántöltőkhöz nem elérhetőek az adagolórendszerek, illetve szükségtelenül hosszú a várakozási idő. Szerencsére ez már a múlt! Nálunk elérhetőek az adagolórendszerek rövid szállítási határidővel, kedvező áron!

A kézfertőtlenítőknek és egyéb bőrtisztító szereknek munka közben is mindig kéznél kell lenniük – ez egyszerűen használható adagolórendszereinknek köszönhetően könnyedén megoldható. Az eredmény: tiszta és egészséges bőr a nap 24 órájában. Termékeink megkönnyítik egy olyan hatékony, higiénikus rendszer kialakítását, amely minden tekintetben alkalmazkodik az Ön munkakörülményeihez.

Mit biztosítanak a Plum adagolórendszerek?
Elsősorban: Csökkentik a felesleges fogyást!
A készítmény pontosan adagolt mennyisége biztosítja a rendszer különösen gazdaságos használatát, mivel jelentősen csökkenthető a fogyás mértéke. Többször moshat kezet egy 4,2 literes tasak tartalmával, mint egy 10 literes kannáéval. A csökkentett fogyasztás a szennyvízvezeték eldugulásának esélyét is csökkenti.

Higiénikus, légmentes, eldobható csomagolás
Megvédi a terméket a kiszáradástól, ezzel meghosszabbítja élettartamát. A légmentes csomagolást és a szelepet csak a teljes elhasználása után kell cserélni.

Időtakarékos újratöltés és karbantartás
A dobozolt zacskó cseréje egyszerű. Az adagoló egyenletes, sima felülete egyszerűvé teszi a tisztítást.

Egyszerű, robusztus adagoló
Az egyszerű, letisztult vonalak és színek harmonikusan illeszkednek a meglévő mosdóhelyiségekbe, üzemegységekbe. A strapabíró anyagok hosszú élettartamot garantálnak.

Környezetbarát termékcsomagolás
A készítmények csomagolása környezetbarát poliuretánból és hullámpapírból készül, melyek a megsemmisítés során csupán vízre és szén-dioxidra bomlanak. Egyszerű kommunális hulladékként kezelendők.

Opcionális zár
Az adagoló lakattal zárható.

Gondoljon egy plum termékre! Nálunk van!

4215
2500,- Ft + Áfa
4251
4000,- Ft + Áfa
4252
6000,- Ft + Áfa

Rendelje meg most! Kattintson ide!


Mivel kombatibilis a rendszer?
Minden bag-in-box (zsák a dobozban) rendszerű 0,7 - 1,0 és 1,4 liter űrtartalmú termékkel.


3720 Disinfector fertőtlenítő
0918 PROFI kézsztisztító
0818 PLULAC festékeltávolító
0718 PLULUX kéztisztító


A zsákos kiszereléshez a 4279-es fém adagolót ajánljuk.

Ára: 5.000 Ft,- + Áfa


Utántöltő esetén nagyobb mennyiségre (minimum 1 karton) kérjen egyedi ajánlatot!

Tekintse meg átfogó termékkatalógusunkat! (Kattintson a képre.)

Elsősegély Kézvédelem 

 

Szólj hozzá!