LUPI Munkavédelem

A fényvédelem fontosságáról - PLUM Suncream

2018. március 27. 18:42 - lupibt

solcremer_grp.png

Hamarosan itt a jó idő. A Napot mindenki szereti. Jót tesz a közérzetnek, mozgásba hoz, lehetővé teszi a szervezet számára a D-vitamin előállítását, amely nélkülözhetetlen a kalcium-felszívódáshoz, hozzájárul a melatonin nevű hormon szekréciójához, amely az alvásért és közérzetért felelős. Ezek tehát a Nap pozitív oldalai.


A felelőtlen napozás azonban súlyos problémák okozója is lehet.

A közvetlen napsugárzásnak számos káros hatása van a bőrre és az egészségre. A felelős magatartás ma már megköveteli a hatékony fényvédelmet a sugárzás mértékének és a bőr típusának megfelelően. A gyermekek bőrének védelme különös odafigyelést igényel, csakúgy mint a károsodott és sérült bőr, ami könnyen leéghet a Napon.

A kellemetlen hatások kivédésére illetve a napozás közbeni kockázatok csökkentésére megfelelő termékünk a Plum SPF 15 és 30 fényvédő krém.Nem illatosított, parabén és szinezékmentes, vízálló napvédő krém mely véd a nap UVA és UVB sugaraitól. Könnyen használható, gyorsan felszívódik, és ápolja a bőrt. Április 3.-tól raktárról elérhető!

Anyajegyeink nem csak a biológia ujjlenyomatai, de veszélyforrásként is szolgálhatnak. Nagyon fontos, hogy már kiskorban hozzászoktassuk gyermekeinket a fényvédő termékek használatához. Bőrünk nem felejt, minden gyermekkori leégés növeli a bőrrák kockázatát. Napozzon felelősségteljesen és ellenőriztesse anyajegyeit rendszeresen. /f:nlcafe/

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lupibt.blog.hu/api/trackback/id/tr3213784262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása